KOGEBØGER

Claus Meyer har bidraget til flere antologier og udgivet kogebøgerne

Året rundt i Meyers Køkken, 1992
 
Stadig en rejse værd, 1994
 
Mad med Meyer, 1995
 
Chokolade, 1995
 
En gastronom i Spanien, 1997
 
Meyers Mad - En kogeplade, (CD-rom)
 
Meyers Køkkenbørn, i samarbejde med Ole Poulsen, 2001
 
Meyers Køkkenbørn - Søde sager, i samarbejde med Ole Poulsen, 2001
 
Meyers Køkkenbørn - Yndlings madpakker, i samarbejde med Ole Poulsen, 2002
 
Spis igennem, i samarbejde med Arne Astrup, 2002
 
Lyst, 2003
 
Øl og Mad – Fra Nørrebro Bryghus, i samarbejde med Anders Evald, Frederik Stormoen og Torsten Vildgaard, 2005
 
Eddike – tilblivelse, traditioner og køkkenbrug, i samarbejde med Andreas Harder, 2005
 
Maden til øllet, i samarbejde med Anders Evald og Jørgen Mønster, 2006
 
Mange til bords – Meyers mad i dit eget køkken, 2006
 
Noma, i samarbejde med René Redzepi, 2006

Spis igennem, revideret, i samarbejde med Arne Astrup, 2007
 
Mad i Norden - Smagen af Danmark, 2007
 
Meyers Salatværksted, 2009. Se mere klik her
 
Meyers Bageri, 2009. Se mere klik her

Noma - tid og sted i det nordiske køkken af René Redzepi, 2010. Se mere klik her

Madglæde - En kogebog til dagplejen, i samarbejde med FOA og Meyers Madhus, 2010
 
Almanak, 2010. Se mere klik her

Madmod, i samarbejde med FOA og Meyers Madhus, 2011.

Ny Nordisk hverdagsmad, i samarbejde med FDB, OPUS og Meyers Madhus, 2011. Se mere klik her

Meyers Kager, 2011. Se mere klik her

Eddike, revideret, i samarbejde med Andreas Harder, 2012

Chokolade, 2012, Se mere klik her


Hovedparten af bøgerne kan købes i Meyers Deli, Meyers Madhus eller online på vores webshop - klik her
  • Tip en ven
  • Print
Claus Meyer Logo


Luk

Meyers| Kattegatvej 53 2100 København Ø
Dwarf