CLAUS MEYER

Resumé af CV

Billede
  • Titel: Gastronomisk iværksætter

 

  • Født: 1963

 

  • Uddannelse: Cand. merc. international (Sprøk) fra Handelshøjskolen i København, 1991.

 

  • Ejer/medejer af virksomhederne: Meyers Køkken, Meyers Deli, Meyers Madhus, Meyerfood, Meyers Bageri, Nordhavn Eddikebryggeri, Consulting, Meyer Kantiner, Norra Mosshult, Frugt fra Lilleø, Chokolade Compagniet, Noma, Hotel Saxkjøbing, Restaurant RADIO, Namnam, The Standard og Grupe & Meyer.

  • Øvrige karriere: Formand for Rådet for Bedre Madkvalitet (2000). Involveret i opstarten af Nørrebro Bryghus (2003). Initiativtager til Nordisk Køkken Symposium (2004). Udnævnt til ekstern lektor i molekylær gastronomi ved Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole på Institut for Human Ernæring (2005). I dag yder Claus Meyers også forretningsudviklingsassistance og rådgivning til en række virksomheder, holder foredrag, teambuildingskurser og udgiver kogebøger. Gjorde comeback som tv-kok på DR1 maj 2007 i det nordiske mad- og rejseprogram Mad i Norden - Smag på Danmark - med Meyer. Sideløbende med den danske udsending lanceredes en engelsk version af tv-programmerne under titlen New Scandinavian Cooking. Etablerer i 2008 NordicFoodLab sammen med René Redzepi. Desuden projektdeltager i OPUS, Ny Nordisk Mad.
    I 2010 etablerede Claus micro eddikebryggeriet Nordhavn Eddikebryggeri - og åbnede Meyers Bageri på Jægersborggade og i Store Kongensgade i 2011.

  • Privat: Gift med Christina Meyer Bengtsson, sammen har de tre piger, og Christina har en søn fra tidligere ægteskab.

  • Tip en ven
  • Print
Claus Meyer Logo


Luk

Meyers| Kattegatvej 53 2100 København Ø
Dwarf