MEYERS LÆKKERIER

Produkter fra Meyers

Claus Meyer har i en årrække produceret produkter af eget brand og været engageret i flere produktudviklingsprojekter, der sig sigter mod at gøre velsmagende råvarer og forædlede produkter med en særlig oprindelseshistorie bredt tilgængelige på det danske marked.

Claus Meyer har udviklet en serie marmelader, relishes og syltevarer. Herudover har han udvalgt en olivenolie i Spanien, en balsamisk eddike i Italien og en økologisk rapskimolie fra Danmark.

Han har startet en produktion af danske frugteddiker og har med afsæt i frugtplantagen Vigmosegaard på Lilleø involveret sig i frugtavl og fremstiller en masse koldpressede og ufiltrerede moster og safter. Dertil hører en perle af andre specialprodukter produceret med dansk frugt.

Desuden har Claus Meyers sammen med Estate coffee udviklet en række enkeltfarms kaffer. Som medejer af Chokolade compagniet importerer Claus Meyer Valrhona Chokolade. En serie af Meyers øl, vin, bobler og brændevin er kommet til og senest har han udvilket og påbegyndt en produktion af nordisk, økologisk mel.

Læs mere om produkterne og se alle Meyers Lækkerier her

 


  • Tip en ven
  • Print
Claus Meyer Logo


Luk

Meyers| Kattegatvej 53 2100 København Ø
Dwarf